Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мианмар

Имоти за продажба в Мианмар

Мианмар, известна по-рано като Бирма, е държава от Югоизточна Азия с повече от 100 етнически групи, граничещи с Индия, Бангладеш, Китай, Лаос и Тайланд. Янгон е най-големият град в страната, дом на оживени пазари, множество паркове и езера. Тук е високата златна пагода Шведагон, в която са разположени будистки мощи, датиращи от VI век.

Найпидау е столицата на Бирма.

По време на икономическия бум на Мианмар икономическите и политически реформи на президента на Мианмар Тейн Сейн доведоха до отнемането на повечето от западните икономически санкции. Дивият оптимизъм бе разгърнат по отношение на потенциала на страната. Бизнес районът в Янгон, кулата Сакура, искаше и получаваше наеми на нивото на тези в Манхатън, пазарът на имоти за продажба в Мианмар беше свален

Драстичният спад на средните наеми на офисите на Янгон, равен на около 25% -30% през последните две години, може да се дължи на редица фактори, не всички свързани с репресиите на военните срещу мюсюлманите от Рохингия на Август-септември на изминалата година, което накара Мианмар да си върне част от статута на международна маргинализация.

Сега цените на имотите за продажба в Мианмар паднаха с 35%.

Голяма част от бума на недвижимите имоти в периода 2011-2014 г. се основаваше на прогнозите за масивен приток на преки чуждестранни инвестиции и чуждестранни инвестиции, способни да плащат големи наеми на офиси и апартаменти.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB